“Stop dhunës”, nesër sensibilizim dhe pedalim në Durrës

  Shoqata NDGSH “Ne Dobi të Gruas Shqiptare”, në bashkëpunim me grupimin qytetar “Bicycle Durrës”, nё kuadёr tё fushatёs sё 16 ditёve kundёr dhunёs me bazё gjinore, do të zhvillojë të premten një aktivitet dhe pedalim, me qëllim sensibilizimin mbi dhunën ndaj gruas. Aktiviteti do të nis në orën 09:30 dhe parashikon që pas dhënies…

KE, plan për arrestime “VIP” në Shqipëri

Drejtori i Komisionit Evropian për Zgjerimin, Christian Danielson, ka zbardhur dje planin për arrestimin e zyrtarëve të lartë në Shqipëri. Në një aktivitet në Universitetin e Tiranës, ai e vuri theksin tek pastrimi i gjyqësorit dhe luftën kundër zyrtarëve të korruptuar, për të cilën Shqipëria ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Gjermaninë dhe Austrinë.